Industriell Radiostyrning | Experter på säker radiostyrning | Tele Radio

Radiostyrning från Göteborg

Experter på säker radiostyrning

Säker radiostyrning

Tele Radio är experter på säker radiostyrning.

Våra huvudområden är applikationer för industri, lift, mobilt, dörrar, grindar och bommar. Vi erbjuder också säker radiostyrning för hydrauliska maskiner.

Banner för produkter

För att komma till vårt sortiment klicka här. 

Innovation och utveckling

Med mer än 65 års erfarenhet har vi gedigen kunskap och erfarenhet av system för säker radiostyrning. Vår drivkraft är att kunna tillhandahålla omfattande produktlösningar, teknologi och service inom fältet. Kontroll med trådlös utrustning och maskinkommunikation, där pålitlighet och säkerhet är avgörande faktorer. Vi satsar därför på kontinuerlig produktutveckling och innovation.
Våra anställda är delaktiga i processen och tar stort ansvar över sina respektive arbetsområden. Vårt yttersta mål är att förse dig med lösningar som ger mervärde åt din verksamhet och samtidigt stå redo med support när du behöver det.

Säker radiostyrningSäker radiostyrning

Säkerhet är en viktig fråga för oss och vi vill försäkra oss om att våra produkter lever upp till de högsta möjliga säkerhetsstandarderna.
Vi har dessutom certifikaten som krävs för att styrka det.

Våra produkter är robusta och stöttåliga. Vi vet att våra sändare blir tappade i marken, överkörda och blöta och det tar vi hänsyn till i utvecklingsfasen. De är till för att användas!

Varför radiostyrning?

Med trådlös kontroll är säkerheten och bekvämligheten i fokus. Du som användare kan befinna dig exakt där du behöver vara istället för att begränsas av en kontrollpanel eller trådbunden kontroll. En trådlös styrning är inte heller i vägen för dig, så som ett kabelbaserat system är. Kabeln är både ett hinder för arbetet och en säkerhetsrisk. Med radiostyrning kan man stå på ett säkert avstånd från till exempel en tung last. Läs mer om det här